Ambulance pro poruchy spánku

Profil

Ambulance se zaměřuje na diagnostiku a léčbu širokého spektra spánkových poruch vyžadujících vyšetření specialistou v oboru spánkové medicíny.

 

Kontakt

Z důvodu zajištění klidu pro naše pacienty nás prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailové adresy: spanek@nudz.cz. Do e-mailu připiště Vaše telefonní číslo, co nejdříve se Vám ozveme zpět.

V urgentních případech využijte telefonní linku: +420 283 088 400

Děkujeme za pochopení.  

Doplňující info

Objednávání pacientů

Pacienti jsou objednáváni k ambulantnímu vyšetření pouze na základě doporučení od ošetřujícího praktického lékaře, neurologa, psychiatra, ORL specialisty nebo plicního lékaře, respektive jejich podrobné zprávy týkající se spánkové poruchy. Somnolog na základě ambulantního vyšetření rozhodne o indikaci k vyšetření ve spánkové laboratoři. Po stanovení diagnózy je závěr vyšetření předán doporučujícímu lékaři. Pacienti mají možnost výsledky vyšetření spánku následně konzultovat, z kapacitních důvodů však nejsou přebíráni do trvalé péče. 

Spánková laboratoř není bezbariérová, pokoje nejsou vybaveny pomůckami pro handicapované osoby. Z technických důvodů bohužel není možné vyšetřovat na našem pracovišti osoby s hmotností nad 130 kilogramů. V případě těchto potřeb nebo omezení se prosím obracejte na jiná spánková centra. Děkujeme za pochopení.

Aktuálně

Vážení pacienti,

dovolujeme si Vás upozornit, že až do odvolání je v NUDZ pozastaven provoz kognitivně behaviorální terapie (KBT). V případě potřeby prosím využijte kontakty na stránkách České společnosti KBT.

Děkujeme za pochopení.

Klinika NUDZ