Pojďte si povídat o hraniční poruše osobnosti a přispějte ke zlepšení péče

Máte zkušenosti s léčbou hraniční poruchy osobnosti? Podělte se o ně s námi o vaše potřeby. Pomůžete nám nastavit program, kterým zlepšíme péči o lidi s tímto onemocněním.

V návaznosti na probíhající proces reformy psychiatrické péče připravujeme projekt s názvem Efektivní podpora lidí s poruchou osobnosti, který je spolufinancován Evropskou unií a má být spuštěn v tomto roce. Projekt bude zaměřen na zlepšení služeb a rozšíření poskytování efektivních způsobů podpory pro osoby s hraničním typem emočně nestabilní poruchy osobnosti.

Aktuálně bychom proto rádi oslovili lidi s projevy z kategorie hraničního typu emočně-nestabilní poruchy osobnosti či v riziku jejího rozvoje, kteří by se o své zkušenosti s poruchou či začínajícími problémy s ní chtěli podělit v jedné z našich připravovaných online skupinových diskuzí (rozhovorů). 

Tyto zkušenosti poslouží jako důležitý podklad pro to, na co je potřeba se v rámci podpory lidí s hraniční poruchou osobnosti nebo v riziku jejího rozvoje v projektu zaměřit. Veškeré informace, které ve skupinové diskuzi či rozhovoru poskytnete, budou anonymní. 

Zájemci nás mohou kontaktovat prostřednictvím tohoto formuláře do 30. dubna 2023.

Děkujeme a těšíme se na setkání a Vaše podněty.